Sloepentocht Leiden

Sloepentocht Leiden

Beleef de sloepentocht Leiden met volledig elektrische sloepen. Geluidloos zweef je over het water in de comfortabele boten en vaar je van doe-lokatie naar doe-lokatie. Want het Leidse sloepenspel zit vol met teambuildende en creatieve vragen en opdrachten.

Smartphone Game op het water

De opdrachten komen naar je toe via de smartphone, uiteraard stellen wij er een ter beschikking zodat alle benodigde opties al voor je zijn ingesteld. De speciale sloepentocht app vertelt je welke koers je moet varen en de vragen en opdrachten komen ook via de app naar je toe. Het doorsturen van foto’s en video’s hebben we ook heel makkelijk gemaakt, daardoor tellen de punten die je krijgt voor het beeldmateriaal al tijdens de sloepentocht mee in de score. Zo kun je altijd de tussenstand bekijken terwijl je over de Leidse grachten vaart!

Vaarwater van de sloepentocht Leiden

Het startpunt is centraal in de stad gelegen. Maar al snel tref je jezelf met je team aan op grachten die je misschien nog helemaal niet kende. Want Leiden heeft wat veel andere steden niet hebben: kleine verstilde grachtjes en bochtige onderdoor-gangetjes die wandelend niet eens opvallen, maar met de sloep des te meer.

Sterke punten van dit sloepenspel

De sloepentoch opd e Leidse grachten is een unieke teambuildende belevenis. Ideaal voor een bedrijfsuitje, maar ook families hebben er al veel plezier aan beleefd. Uiteraard komt het bij dit stadsspel aan op stuurmanskunsten, effici├źnte vaarroutes uitstippelen en teamwork. Doordat doen en denken gecombineerd worden ontstaat een ultieme mix waarbij iedereen aan boord gemotiveerd raakt om actief deel te nemen aan deze spetterende competitie. De sterke punten op een rijtje:

  1. Alle boten varen een andere route
  2. Alle sloepen kunnen tegelijk vertrekken (wachten vinden we dodelijk saai!)
  3. Prachtige vaarroutes!
  4. Fluisterstille sloepen
  5. Smartphone met app van de organisatie
  6. Mix van denken en doen met vragen en foto & video opdrachten
  7. Beat the box: afgesloten kluisjes met bonusopdrachten mee in de boten
  8. Tussenstanden van alle sloepen (teams) direct opvraagbaar
  9. Een aandenken voor de winnende boot

Wat kost de sloepentocht Leiden?

[ARPrice id=103]