Sloepentocht Haarlem

Sloepentocht Haarlem

Spetterend sloepenspel in wendbare boten

De sloepentocht Haarlem kenmerkt zich door dynamiek en teamwork! De activiteit is perfect als bedrijfsuitje en kan ook tot personeelsdag met kinderen aangepast worden! Direct na de uitleg steken de teams van wal. Uiteraard ieder in een eigen sloep en met een gadget met daarop de sloepenspel-app.

Spaarne, Staten Bolwerk & grachten

Je vaart over de slingerende rivier het Spaarne en de groene omgeving van het het Bolwerk. Maar ook nauwer vaarwater zoals de smalle Bakenessergracht en de Burgwal zijn opgenomen in deze sloepentocht. En pas op voor je hoofd! Want zo hier en daar moet je bukken om onder de laagste bruggetjes van de stad door te komen.

Varende competitie

Lukt het jullie alle vragen die op basis van je locatie interactief naar je toe komen te beantwoorden? En maken jullie bij de team-opdrachten de meest originele foto’s en video’s? Dan maak je met je team kans om als winnaars te eindigen bij deze competitie met een vette en ludieke knipoog!

Zelf de vaarroute uitstippelen

Ieder team krijgt automatisch een startlocatie toegewezen en stippelt vanaf daar een eigen unieke route uit. De vaarroute is onderdeel van de tactische strijd tussen de teams. Want tijdens de sloepentocht moet je namelijk zoveel mogelijk hotspots bezoeken waar de vragen en opdrachten op basis van de locatie op je afkomen.
offerte haarlem aanvragen

Zodiac sloepen of elektrisch

In Haarlem varen we alleen buiten het hoogseizoen en op speciaal verzoek met elektrische sloepen. Tijdens het hoogseizoen (april t/m september) gebruiken we kleinere boten, zogenaamde (rubber) Zodiacs. Deze zes-persoons sloepen hebben een buitenboordmotor en zijn daardoor erg wendbaarder.

Unieke dynamiek

De sloepentocht Haarlem kent een geheel eigen dynamiek. De wendbaarheid van de boten speelt daarin een belangrijke rol. Ook de relatief korte afstanden tussen hotspots, het mooie vaarwater en de lage Haarlemse kades dragen daaraan bij. De lage kades maken het mogelijk even aan te leggen en van boord te gaan om zo aan een team-opdracht net ‘dat beetje extra’ mee te geven.

Teamopdrachten die de bemanning shuffelen

Opdrachten zijn een belangrijk onderdeel van de team-strijd bij de sloepentocht Haarlem. Maar ze doen meer! Ze shuffelen de bemanning en de taken aan boord op een heel onopvallende natuurlijke manier en ze stimuleren de teamspirit.

Afwisselend: relaxen, sturen, doen…

Dankzij het shuffelen geniet je het ene moment relaxed van het uitzicht vanaf het water. Kort daarna ben jij de verantwoordelijke voor het navigeren met app. Of je loodst als een echte stuurman of -vrouw jullie sloep door een nauw grachtje. Daarna ben je misschien wel de cameravrouw of -man die de verrichtingen van het team vastlegt bij een foto- of video-opdracht.

Groepsgrootte

Bij de sloepentocht Haarlem hebben we plaats voor groepen tot 70 personen. Is jullie groep groter? Geen probleem, dan maken we we een doordraai programma waarbij de deelnemers de helft van de tijd met de kickbike (moderne step) de stad ingaan en de helft van de tijd varen. Zo ziet iedereen nog meer van de historische binnenstad!

Prijzen van de sloepentocht Haarlem

De prijs hangt af van van de groepsgrootte, dag in de week en jullie wensen. Omdat je kunt kiezen uit de Premium en de PremiumPlus Sloepentocht Haarlem is de activiteit mogelijk voor zowel groepen met een krap en groepen met een ruim budget.

Maatwerk

Tot slot is het mogelijk de sloepentocht Haarlem naar wens aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld vragen en opdrachten die voor jullie bedrijf relevant zijn in de activiteit laten opnemen. Informeer naar de mogelijkheden!
[ARPrice id=102]