Sloepentocht Amsterdam

Sloepentocht Amsterdam

Bevaar de mooiste stukken van werelds beroemdste grachten tijdens de sloepentocht Amsterdam.
Tijdens het sloepenspel geniet je vanaf het water van misschien wel het mooiste uitzicht van Nederland. Want de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht, Singel en de Brouwersgracht (uitgeroepen tot de mooiste gracht van Amsterdam) zijn vandaag jullie vaarwater! En met de leuke dwarsgrachtjes van o.a. de Jordaan komt het ook nog aan op stuurmanskunst en navigeren!

Unieke route voor elke sloep

Na uitleg over de belangrijkste regels op het water en instructies voor de tablet gaan de bemanningen aan boord van hun sloep. Al snel verlies je de andere teams uit het oog. Want iedere boot krijgt een ander beginpunt en stippelt vanaf daar een eigen route uit.

Quizvragen, foto & video opdrachten èn teambuilding

Tijdens de sloepentocht Amsterdam krijg je volledig interactief vragen en opdrachten voorgeschoteld die matchen met waar je op dat moment bent. Weten jullie de meeste quizvragen over Mokum, bekende Amsterdammers en historische feiten goed te beantwoorden? En scoort jouw bemanning de meeste punten met de ludieke foto en video-opdrachten? Dan komt jouw sloep misschien wel als winnaar uit de boot!
sloepentocht in Amsterdam

Loods jij jullie team over de Amsterdamse grachten naar de overwinning?

Begintijd en locatie

We beginnen en eindigen de sloepentocht net buiten de Jordaan (op 15 minuten lopen van Amsterdam CS). Je kunt op (bijna) elk gewenst moment het water op. Het sloepenspel duurt maximaal drie uur en de vaartijd gaat altijd in op een heel uur. Een voorbeeldje: Je wilt met jullie groep om 14.00 uur het water op, zorg dan dat iedereen er om 13.45 uur is zodat de teams voor 14.00 uur de speluitleg en alle instructies hebben meegekregen!

Wat kost de Sloepentocht Amsterdam?

De prijs van het sloepenspel in Amsterdam is afhankelijk van de groepsgrootte en jullie budget of wensen. Je kunt kiezen uit de Prima sloepentocht of de Premium versie.
[ARPrice id=101]