Sloepenspel lokaties

Interactief sloepenspel in de stad

Ervaar het interactieve 360° sloepenspel in Amsterdam, Haarlem of Leiden. Beleef met je team een interactief bedrijfsuitje èn zie de stad vanaf een heel andere kant: het water!

Sloepen & Grachten

De sloepenspellen van 360° vinden plaats in de stad en met reden! Varen op grachten is veel actiever dan op plassen en meren. De mogelijkheden voor eye-openende quizvragen en korte teambuildende foto en video-opdrachten in en rond de boot zijn veel groter in bijvoorbeeld Amsterdam of Haarlem dan in een verstilde omgeving.

Sloepenspel met Chill factor

Sloepvaren in de stad is chill en trending. Voor de boten is geen vaarbewijs nodig, dus je bent vrij om daar te varen waar je wilt. Tijdens onze sloepenspellen kun je makkelijk even aanleggen, wissel je van stuurman of -vrouw en springt er zo iemand op de kade om die een originele teamfoto of video op te nemen! Een sloepenspel in de stad is genieten pur-sang!


Sloepentocht Haarlem

Het GPS sloepenspel Haarlem is een spetterende grachtengame met smartphones. Vaar over het Spaarne en de grachten en krijg onderweg via de spellen-app allerlei vragen en opdrachten voorgeschoteld.

Bij het het Haarlemse sloepenspel vaar je met kleine, snelle en wendbare bootjes waardoor dit de meest dynamische sloepentocht is van allemaal!

Sloepentocht Amsterdam

Geen stad ter wereld heeft zulke beroemde grachten! Het sloepenspel in Amsterdam pakt daar alleen de mooiste stukjes van mee! Met de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de brouwersgracht beleef je het mooiste uitzicht vanaf het water!

Elk team bemant een ruime elektrische sloep. Stippel zelf een vaarroute uit langs de hotspots waar bij aankomst het alarm af gaat …